Kleijn Tweewielers

Welkom bij Kleijn Tweewielers!

Kleijn Tweewielers is een fietsenspeciaalzaak die in augustus 2012 is opgericht door de broers Stephan en Herman Kleijn.

In januari 2013 is de eerste fietsenwinkel geopend in De Lier.

Deze is gevestig op het volgende adres:

Kerklaan 4

2678 SV in De Lier

In deze winkel hebben wij als hoofdmerk Giant. Daarnaast een collectie van BSP en een aantal modellen van Puch, Merida, Aldo en Pointer.

Winkel Hoek van Holland

Vanaf januari 2015 hebben we een tweede fietsenwinkel geopend in Hoek van Holland.

Deze winkel is gevestigd op het volgende adres:

Prins Hendrikstraat 241

3151 AJ  Hoek van Holland

In deze winkel hebben wij de beschikking over de volgende merken:

Giant, Koga, Sparta, Batavus, BSP en QWIC.

Daarnaast verkopen we ook 2e hands fietsen en doen we, bij aankoop van een nieuwe fiets, ook aan inruil van uw oude fiets.

Voor het totale assortiment nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in een van onze winkels. Daar hebben we ook diverse Accessoires en onderdelen voor u. Voor onderdelen en accessoires hebben we o.a. de merken AGU, Cordo, BBB en Shimano. Fietstassen en manden / kratten hebben we o.a. van New Looxs, Basil, Fastrider en Ortlieb.

Kinderzitjes hebben we van Yepp en Qibbel op voorraad. Andere merken (Bobike, Polisport, Hamax) zijn eventueel ook te bestellen.

Omdat er zoveel verschillende soorten fietsen bestaan, adviseren wij als fietsspecialist u graag over welke fiets het beste bij u past.

Voor onderhoud en reparaties aan uw fiets, kunt u uiteraard ook altijd bij ons terecht. Loopt u daarvoor gerust onze werkplaats even in.

Laden...