Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • Alle producten zijn in de winkel aanwezig
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Over ons

Welkom bij Kleijn Tweewielers!

Kleijn Tweewielers is een fietsenspeciaalzaak die in augustus 2012 is opgericht door de broers Stephan en Herman Kleijn.

Herman had in de 10-15 jaar ervoor al flink wat ervaring opgedaan door het werken bij andere fietsenwinkels. Stephan werkte ervoor bij een energiebedrijf op kantoor en was weleens toe aan iets anders. Daarom hebben we de koppen eens bij elkaar gestoken om te kijken of een eigen fietsenwinkel wat voor ons zou zijn.

Dat leek ons wel wat en dus hebben we in januari 2013 de sprong in het diepe gewaagd en een hele nieuwe winkel in De Lier geopend. Deze winkel is gevestigd op het volgende adres:

Kerklaan 4a

2678 SV in De Lier

In deze winkel hebben we inmiddels gekozen voor het Giant store concept. Dit betekent dat we daar een heel groot deel van de collectie van Giant in de winkel hebben staan. Met uiteraard ook de bijbehorende fietsonderdelen en fietsaccessoires. Daarnaast hebben we een collectie elektrische fietsen van de merken QWIC, Cortina en BSP staan. 

In het najaar van 2014 kregen we via Giant te horen dat er een fietsenwinkel in Hoek van Holland ter overname kwam.

Hier hebben we even goed over na moeten denken, omdat we natuurlijk pas net begonnen waren. Maar sommige kansen kan je niet laten lopen en risico's horen ook bij het ondernemen. Uiteindelijk dus besloten om het te doen en vanaf januari 2015 hebben we daarom 2 winkels. De winkel in Hoek van Holland is gevestigd op het volgende adres:

Prins Hendrikstraat 241
3151 AJ  Hoek van Holland

In deze winkel hebben zijn we dealer van de merken Giant, Sparta, Loekie, QWIC, BSP en Velodeville.

We wilden wel dat er altijd 1 van ons 2 in de winkels zouden staan, daarom staat Stephan normaal gesproken in Hoek van Holland en Herman in De Lier.

Inmiddels zijn we in totaal met 6 mensen dagelijks aan het werk, 2 in Hoek van Holland en 4 in De Lier.

Hieronder stellen we onszelf en het personeel aan u voor:

De Lier:

Herman Kleijn (eigenaar)

Hans van den Berg (monteur)

Stefan van Geest (verkoper/monteur)

Arjan van Geest (verkoper/monteur)

Hoek van Holland:

Stephan Kleijn (eigenaar)

Jasper Stolk (verkoper/monteur)

 

 


Voor het totale assortiment nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in een van onze winkels. Daar hebben we ook diverse Accessoires en onderdelen voor u. Voor onderdelen en accessoires hebben we o.a. de merken AGU, Cordo, BBB en Shimano. Fietstassen en manden / kratten hebben we o.a. van New Looxs, Basil, Fastrider en Ortlieb.

Kinderzitjes hebben we van Yepp en Qibbel op voorraad. Andere merken (Bobike, Polisport, Hamax) zijn eventueel ook te bestellen.

Omdat er zoveel verschillende soorten fietsen bestaan, adviseren wij als fietsspecialist u graag over welke fiets het beste bij u past.

Voor onderhoud en reparaties aan uw fiets, kunt u uiteraard ook altijd bij ons terecht. Loopt u daarvoor gerust onze werkplaats even in.